Oplevelser

Oplevelser og byer tæt på os

Munkedalgård Bed & Breakfast ligger tæt på mange oplevelser – både i og udenfor naturen

 • Tag i LEGOLAND

  LEGOLAND er kendt og elsket for sit legesyge LEGO-univers i børnehøjde. Her er masser af forlystelser for både store og små. Tag en weekendtur med familien og overnat på Munkedalgård Bed & Breakfast. Vi ligger kun 13 km fra LEGOLAND.

 • Plask i Lalandia Billund

  Lige over for LEGOLAND ligger det tropiske vandland Lalandia Billund. Vandlandet har noget at byde på for både børn og barnlige sjæle. Fra Munkedalgård er der kun cirka 15 minutters kørsel til Lalandia og en sjov dag for hele familien.

 • Besøg Givskud Zoo

  Skal I en tur i Givskud Zoo? Dyreparken byder på et stort område med både dyr og legepladser – og som noget nyt kan I også opleve dinosaurer i parken. Når I har brugt hele dagen i Givskud, skal I kun køre 12 km. til Munkedalgård, hvor I kan overnatte i et af vores hyggelige værelser.

 • Oplev Kongernes Jelling

  Kongernes Jelling ligger ved Jelling kirke midt i det historiske område, hvor også Jellingstenene står. Museet er en del af Nationalmuseet og er derfor gratis for både børn og voksne. Fra vores Bed & Breakfast er der kun lidt over 19 km til Jelling.

 • Spil golf i Give

  Er du vild med at spille golf? Tag en golf-weekend med overnatning på Munkedalgård kun 4,5 km fra Give Golfklub. Golfklubben består af en 18-hullers golfbane, en 6-hullers Pay & Play-bane, samt driving range og træningsområder.

 • Tag på fisketur

  Fra Munkedalgård er der kun 5 kilometer til fiskemuligheder, og stedet er derfor perfekt, hvis du er lystfisker og vil på udflugt. Du kan også tage til Rørbæk Sø og opleve Gudenåens udspring kun cirka 18 km herfra. Du har også mulighed for at rense din friskfangede fisk og grille den på grillen på terrassen.

 • Økolariet i Vejle

  Økolariet er et viden- og oplevelsescenter, der giver gæsterne viden om blandt andet natur, miljø, energi, klima, og sundhed gennem spændende udstillinger og arrangementer. Økolariet har både en lokal, regional, national og international vinkel på alle de emner, man kan blive klogere på, når man besøger stedet. Man kan blandt andet gå tur på fjordbunden eller kravle ned under skovbunden og opleve dyrelivet her, lege med vandløb, tage en virtuel køretur i kloakrørene blandt rotter og spildevand eller høre om miljørigtig indretning af dit hjem.

 • Gorillapark i Vejle

  I Gorillapark kan du få en unik naturoplevelse og komme op og klatre i trætoppene på klatrebaner, der er spændt op mellem træerne i 1-20 meters højde. Banerne består af en række forhindringer som eksempelvis svævebaner, tarzansving, base jumps, snowboards og meget andet. Banen i Vejle har 6 klatrebaner med forskellige sværhedsgrader. Banerne kan bruges af alle over 4 år, og man skal ikke have klatreerfaring.

 • VejleMuseerne

  VejleMuseerne er Vejles store museumsorganisation, som samler små og store udstillingssteder, og dermed har VejleMuseerne noget for alle: udstillinger, foredrag, familieaktiviteter, børnearrangementer, kurser og meget mere. Du kan blandt andet opleve et af landets bedst bevarede moselig, en skulpturpark skab af Robert Jacobsen, Egtvedpigens grav og vikingernes bro over Ravning Enge. Der er gratis adgang til alle VejleMuseernes museer og udstillingssteder.

 • Give

  Give Kirke blev opført i 1100-tallet ved en hellig kilde. Siden voksede landsbyen Give op omkring den. I dag er Give kendt som Skulpturby, hvor du kan opleve hele 49 skulpturer på gader og stræder. I Give er der gode indkøbsmuligheder og en række specialbutikker samt spisesteder.

 • Vejle

  Vejle er en dejlig handelsby med en hyggelig gågade fyldt med specialbutikker. For enden af gågaden ligger det store shoppingcenter ”Bryggen”, hvor man kan bruge en regnvejrsdag. Derudover kan du opleve Vejles vartegn, som er den gamle vindmølle.

 • Herning

  Her kan du opleve en spændende midtjysk handelsby. Herning gågade er lang og har et væld af specialbutikker og cafeer. Desuden er Herning hjemsted for både Herning Kongrescenter, MCH Messecenter Herning og HEART (Herning Museum of Contemporary Art). I DGI-huset i Herning kan du få en sjov dag i badelandet eller en afslappende dag i deres spa-afdeling.

 • Silkeborg

  Silkeborg byder på mange oplevelser. Du kan eksempelvis leje en kano og tage en sejltur på Silkeborgsøerne, gå en rask tur op ad Himmelbjerget eller besøge Asger Jorn Museet. Museet rummer de samlinger, der blev skabt af Asger Jorn fra begyndelsen af 1950'erne og frem til hans død i 1973.

 • Rørbæk sø, Skjern Å og Gudenåens udspring

  Rørbæk sø ligger på grænsen mellem Region Syddanmark og Region Midtjylland, og fra Munkedalgård Bed & Breakfast er der kun 18 kilometer til den smukke natur ved søen. Skjern Å og Gudenåen udspringer i samme dalstrøg med få hundrede meters afstand, og Tinnet Krat udgør her sammen med flere egekrat nogle af de største rester af Danmarks oprindelige skove. Du kan både fiske i en stor put & take sø eller leje kanoer og sejle en tur på Skjern Å.

Afstande

Givskud Zoo - 12 km / 15 minutter
Legoland - 13 km / 12,5 minutter
Lalandia Billund - 13,5 km / 17 minutter
Give Golfklub - 4,5 km / 7 minutter
Give Friluftsbad - 4 km / 6 minutter
Fiskemuligheder - 5 km
Restaurant - 3 km
Cykeludlejning - 3 km
Kongernes Jelling - 19,4 km / 21 minutter
Rørbæk Sø og Gudenåens Udspring - 17,6 km / 22 min
Vejle - 34 km / 33 minutter
Herning - 46,5 km / 35 minutter
Silkeborg - 53 km / 48 minutter